info@alfastreetmarine.hu
Teljes hossz: 7,80 m

Szélesség: 2,42 m

Üres súly: 2.000 kg

Merülés: 0,5 m

Terhelhetőség: 8 felnőtt (680 kg)

Kategória: B és C

Villanymotor: 8 - 10 kW

Választható elektromos motor márkák: Piktronik - Aquamot

További információért töltse le magyar nyelvű katalógusunkat vagy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

 

23 CABIN PRESTIGE LINE

Koncepció

Olyan modern túramotorjacht megalkotása, amely a Balti-, az Adriai- és a Földközi-tenger alapvető modern és klasszikus design elemeit egyesíti, tökéletes a világ partmenti és szárazföldi vízi útjainak felfedezéséhez.


Teljesítmény

Akár nyugalmat, akár izgalmat keres, a 23 Cabin lenyűgöző és tökéletes vonalai azt a stabilitást, biztonságot és teljesítményt kínálják, amelyet napjainkban a hajókázás szerelmesei igényelnek.


Tulajdonságok

A Prestige Line 23 Cabin modellben alapfelszereltségként megtalálható a tágas kabin és dupla ágy átalakítható ülésekkel, egy nagy hátsó fürdő platform zuhannyal és létrával, egy napozórész tartós és kiváló minőségű napozópárnákkal, valamint az egyedülálló és népszerű kabin-szellőztető tetőnk.


Keménytető - egyedülálló és intelligens

A 23 Cabin olyan egyedi keménytetős rendszerrel rendelkezik, amely másodpercek alatt felemelhető vagy leereszthető, ezzel tökéletes időjárás elleni védelmet és biztonságot nyújt. A modell elektromos kabinemelő rendszerrel van felszerelve. Ha a kabin tetejét ezzel a fantasztikus funkcióval megemeljük, nagyobb lesz a belmagasság az utastérben tartózkodók számára, miközben szellőzést és még több fényt is biztosít. Egy igazán egyedülálló, számos előnnyel járó funkció!

23 CABIN WHITE LINE

Koncepció

A 23 Cabin White Line modellben minden megvan, ami egy vízen töltött felejthetetlen naphoz szükséges. Az elegáns retró dizájnt gyakorlati megoldásokkal és könnyű használattal egyesíti. A fehér belső megjelenés eleganciát és frissességet sugall. Nagyszerű csomag a 23-as sorozat bámulatos teljesítményével és kezelhetőségével.