info@alfastreetmarine.hu
Hajóvezetői engedély nélkül is vezethető elektromos csónak.

Teljes hossz:            5,8 m

Szélesség:                2,2 m

Üres súly:                 1.300 kg

Merülés:                    0,4 m

Terhelhetőség:        8 felnőtt (700 kg)

Kategória:                 C és D

Villanymotor:           2 - 10 kW

Választható elektromos motor márkák:      Piktronik - Torqueedo - Aquamot

További információért töltse le magyar nyelvű katalógusunkat vagy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot! A 18 Open hajó model megtekinthető és kipróbálható Alsóörsön és Balatonfenyvesen előzetes egyeztetés után.

 

Kapcsolat a természettel 

Úgy gondoltuk, napjainkban elektromos hajót érdemes építeni, így saját eredeti terveink és koncepciónk alapján megalkottuk az 5,4 m hosszú „easy rider” 18 Open modellt. Ezt a típust a hajózás szerelmeseinek terveztük, akik élvezik a békés, fényűző hajókázást. Stabilitása kiváló és akár 8 felnőtt számára is kényelmes, ami egy ilyen méretű hajóhoz képest elég figyelemre méltó!


Elcsúsztatható tető

Az elcsúsztatható tető a maximális rugalmasságot biztosítja a nap elleni védelem, a könnyebb beszállási lehetőség valamint az égre nyíló nagyszerű kilátás miatt. Egyszerűen tolja jobbra vagy balra, ahogy szükséges.


Jellemzők

A tágas, jobbról és bal oldalról nyitott kormányfülke, a gyönyörű, állítható fa asztal valamint a bárszekrény számos színnel és kiegészítővel tökéletesen testreszabható, így a hajó igazán személyessé tehető. Rendelkezésre áll opcionálisan egy egyéni fürdő platform, kihúzható létrával, mellyel a hajó még sokoldalúbb.


Keménytető - egyedülálló és intelligens

A 18 Open olyan egyedi keménytetős rendszerrel rendelkezik, amely másodpercek alatt felemelhető vagy leereszthető, ezzel tökéletes időjárás elleni védelmet és biztonságot nyújt. A beépített tolótető nyílások nagyszerű megoldást biztosítanak és a hozzáférést mindkét oldalról egyszerűvé teszik. Miközben ön a szabadnapját élvezi, az időjárás egy pillanat alatt megváltozhat. Az egyedi zárómegoldással a hajó egy pillanat alatt tökéletesen védetté alakítható. Csak engedje le a ponyvákat és rögzítse szorosan a hajóhoz a tetőszabályozókkal, majd élvezze továbbra is a napot! Tekerje fel, és újra élvezheti a friss levegőt! Ha ezt a kormányfülke fűtéssel kombinálja, olyan hajót kap, amellyel a lehető legtöbb nap élvezhető a vízen.